3a DIVISIÓ

L'Olesa aconsegueix l'empat contra l'Europa en el temps afegit

Dos gols de Dani Duran forcen l'empat local

Dos gols de Dani Duran van permetre a l'Olesa salvar ahir un punt en el temps afegit, després d'un partit que l'Europa havia desnivellat en dues ocasions.

La primera part de l'encontre gairebé no va deixar ocasions clares de gol, amb un domini del joc que va començar sent local, però que l'Europa va redreçar durant els darrers vint minuts.

Després de la represa, el partit va canviar de cara, i la intensitat en el joc va començar a donar els seus fruits quan Gatell va fer l'1-0, després d'una bona jugada per l'esquerra (49'). El gol va esperonar els locals, que amb l'entrada de Dani Duran al terreny de joc van guanyar en eficàcia. Va ser el mateix Duran qui va aprofitar una pilota morta dins l'àrea (73') per fer un empat que va obrir encara més el partit. L'1-1 va convertir l'encontre en una anada i tornada en què semblava que qualsevol dels dos equips podria obtenir la victòria. No va ser fins al minut 82, però, que una centrada sense intencions de Marc Fernández va acabar entrant per l'escaire, en una jugada que va sorprendre el porter local Mauro. Finalment, i quan tot semblava indicar que els graciencs obtindrien la victòria un cop més, Dani Duran va aprofitar una pilota solta a l'àrea visitant per fer el definitiu 2-2 (93'), un resultat que feia justícia al joc desplegat.

OLESA
2
EUROPA
2
OLESA:
Mauro, Aitor, Francis, Moisés, Ros, Manolo, Romero (Dani Duran, 70'), Àlex (Arjona, 83'), Pelegrin, Soler i Peque.
EUROPA:
Cañadas, Olmo, Nefta, Suárez, Gatell (Marc Fernández, 80'), Delmàs (Diego, 83'), Simón, Cano, Padilla (Xavi, 64'), Pociello i Sergio.
GOLS:
0-1 (49') Gatell. 1-1 (73') Dani Duran. 1-2 (82') Marc Fernández. 2-2 (93') Dani Duran.
ÀRBITRE:
Rodríguez Portolés.
T.G.:
Als locals Moises, Ros, Manolo, Romero i Soler, i als visitants Delmàs i Pociello