L'àrbitre Del Río Ayete torna a fer la guitza al Sabadell al camp del Dénia (2-1)

Ho avisava el tècnic David Pirri abans del partit, i els seus temors es va confirmar. Del Río Ayete va ser l'àrbitre que va deixar els arlequinat amb vuit jugadors en el partit de copa del Rei contra el Marbella –i van ser eliminats– i ahir els va deixar amb nou. La primera expulsió, però, és la que marca tot el partit, ja que Joel rep una clara falta dins de l'àrea i Del Río Ayete no només no va xiular penal si no que li va ensenyar la segona targeta groga per simular. Aquesta acció en el minut 33 va accentuar encara més el domini del Dénia, tot i que el Sabadell va aguantar el 0-0 fins al minut 77, encara que en aquest moment els arlequinats ja jugaven amb nou per l'expulsió d'Álex Ruiz tres minuts abans. Malgrat tot, l'àrbitre va compensar amb l'expulsió injusta de Gérica i poc després Arnal empatava el partit. Vinuesa, però, va tornar a donar la victòria al Dénia a un minut del final.
DÉNIA
2
SABADELL
1
DÉNIA:
Iván Vidal, Aceitón, Mendoza, Pepín, César Remón, Dany González (Gerica, 55'), Dani Fernández, Borja, Vinuesa, Jorge i Manolo Bueno (Seco, 91').
SABADELL:
De Navas, Chapi, Bermudo (Usero, 49'), Jaume, Álex Ruiz, Robles, Jesús Milán (Arnal, 46'), Castells (Robles, 74'), Joel, Juvenal i Eneko.
GOLS:
1-0 (77') César Remón. 1-1 (86') Arnal. 2-1 (89') Vinuesa.
ÀRBITRE:
Del Rio Ayete.
T.G.:
Als locals Pepín i Manolo Bueno, i als visitants Bermudo, Juvenal i Castells.
T.V.:
Al local Gérica, per vermella directa (84'); i als visitants Joel (33') i Álex Ruiz (74'), per dues grogues.