REGIONAL PREFERENT

Igualtat i intensitat en el derbi entre el Sant Hilari i l'Olot

El duel entre el Sant Hilari i l'Olot va tenir un equilibri inesperat

Els locals no van permetre als garrotxins desplegar el seu joc

El derbi gironí entre el Sant Hilari i l'Olot va estar caracteritzat per una igualtat que, a priori, vist l'historial d'un equip i de l'altre aquesta temporada, no era previsible.

Des de l'inici el Sant Hilari va anul·lar el joc d'un Olot que arribava ple de confiança després de la victòria contra el líder de la categoria, l'Aiguafreda. El guió del partit va estar lluny del que molts podien esperar. En el minut 26, els de la Selva van posar la por al cos dels garrotxins. En una acció de falta de comprensió a la zona defensiva visitant, una passada en direcció al porter Reig va ser interceptada per Iván, que davant el meta a mitja sortida va fer el primer amb una vaselina. Amb la victòria mínima per als locals es va arribar al descans.

Insistència de l'Olot.

En el segon temps els de Nitus Santos van reaccionar. Amb l'empat de Roger (45'), amb una rematada de cap en un córner, els visitants van agafar força i es van llançar a la recerca del gol, especialment en els últims minuts. El bon ordre local, però, va evitar gols d'última hora.

SANT HILARI

1

OLOT

1

SANT HILARI:

Jota, Òscar, Youseff, Cabra, Pinto, Criado, Litus (Cullell, 89'), Miguelón (Ibarzábal, 64'), Cardoso (Raül, 82'), Rossell i Iván (Carles, 77').

OLOT:

Reig, San Martín, Armengol, Abel, Robert, Roger (Alonso, 76'), Bermúdez (Karam, 81'), Feixes, Berga, Dot i Villaplana.

GOLS:

1-0 (26') Iván. 1-1 (45') Roger.

ÀRBITRE:

Carlos Ferrero Masilla.
T.G.:
A Criado, Miguelón i el tècnic Xavi Ceballos (Sant Hilari), i a Robert i Dot (Olot).
T.V.:
Cap.

PÚBLIC:

Uns 250 espectadors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.