REGIONAL PREFERENT

Dos gols d'Àngel Pau al final donen el derbi al Sant Hilari, que encara respira

El Sant Hilari va guanyar merescudament el derbi al camp del Farners gràcies a la inspiració d'Àngel Pau, que va sortir en la segona meitat i va ser el millor jugador i l'home més determinant del partit, amb dos grans gols en el tram final (78' i 90'). El Farners va jugar amb un excés de revolucions i l'afany el va conduir a una precipitació que el seu rival va desactivar amb un gran ordre defensiu. Les millors ocasions van ser visitants –Litus (10'), Ibarzábal (37') i Cardoso (51')– contra uns locals desconeguts que van lluitar molt però sense sentit.

FARNERS - SANT HILARI 1-2

FARNERS: Pare, Isaac (Ivan Fernández, 62'), Vázquez, Moré, Talavera, Vendrell (Martín, 83'), Surós (Carles, 69'), Cristian, Montes, Padrós (Dacosta, 75') i Masferrer.

SANT HILARI: Jota, Litos (Carles, 92'), Youssef, Cabra, Dani, Criado, Generó (Àngel Pau, 56'), Ibarzábal (Raúl, 71'), Cardoso (Miguelón, 84'), Rosell i Ivan (Collell, 88').

GOLS: 0-1 (78') Àngel Pau. 0-2 (90') Àngel Pau. 1-2 (94') Dacosta.

ÀRBITRE: Alonso Vall. T.G.: Als locals Isaac, Moré, Talavera, Vendrell, Padrós, Masferrer i el tècnic, Jordi Bonet; i als visitants Youssef, Ibarzábal i Rosell. T.V.: Cap.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.