3a DIVISIÓ

La Pobla canvia radicalment la seva dinàmica a casa

Amb la victòria contra el Banyoles, els de Santi Coch han encadenat cinc triomfs al camp municipal

Abans de començar aquesta ratxa, els grana només hi havien guanyat un duel contra el Reus

Fins que no va derrotar el Reus en l'últim partit de la primera volta, el 4 de gener, l'afició de la Pobla de Mafumet va haver d'esperar vuit mesos per veure el seu equip guanyar al camp municipal. En la jornada següent els grana van rebre l'Espanyol B, que els va vèncer, però a partir de llavors i coincidint amb la recuperació d'homes clau com ara Virgili, l'equip de Santi Coch compta els partits per triomfs. Amb aquests bons resultats, el filial del Nàstic ha superat positivament els números del primer tram de lliga a casa, tot i que encara hi queden tres enfrontaments. Per exemple, gairebé ha duplicat el nombre de punts aconseguits: 8 en tota la primera volta i 15 en els duels que s'han disputat de la segona. La refeta de l'equip també es veu reflectida en el rendiment de les seves línies, ja que l'atacant ha fet 14 gols (9 en la primera volta) i la rereguarda n'ha encaixat 8 (18 en el primer tram de la temporada).

Tenint en compte la imatge i el futbol que està oferint l'equip grana, sembla força provable que l'objectiu que s'ha marcat Santi Coch (igualar o superar els 52 punts del curs passat) es compleixi, ja que encara queden set jornades i han d'obtenir 9 punts per aconseguir-ho. El calendari, a més, és força assequible, ja que exceptuant les últimes dues jornades –contra el Manlleu i el Reus– i el duel contra el Prat, la Pobla es veurà les cares amb equips que estan per sota.

XIFRES A CASA

1a VOLTA:
Partits jugats:
10
Punts sumats:
8
Resultats:
1 victòria, 5 empats i 4 derrotes
Gols a favor / en contra:
9 / 18
2a VOLTA:
Partits jugats:
6
Punts sumats:
15
Resultats:
5 victòries i 1 empat
Gols a favor / en contra:
14 / 8


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.