El Palamós i el Vilajuïga es juguen mitja salvació en el derbi

L'equip de Condom arriba al partit contra el Vilajuïga escaldat pel 6-0 a l'Hospitalet

Els alt-empordanesos, que van imposar-se en l'anada per 4-1, no tenen pressió

Un equip sense terme mitjà. Així és el Palamós, que va guanyar fa dues setmanes l'Amposta al Nou Municipal (4-0) i, diumenge passat, va sortir escaldat de l'Hospitalet (6-0). L'equip de Jordi Condom, penúltim, juga avui «la nostra final de la Champions», segons el mateix tècnic local, i ho fa contra el Vilajuïga (a les 12), que manté possibilitats de salvació quan només queden sis jornades de lliga.

Sense Garagarza ni Ferran Corredor, expulsats a l'Hospitalet, Condom podrà disposar de jugadors importants a la zona ampla, com són Carmelo i el pitxitxi Diego. Condom espera que l'equip sigui efectiu com en el 4-0 contra l'Amposta, en què van marcar Celaya (2), Corredor i Petalla. El tècnic baix-empordanès diu que l'objectiu és sumar els tres punts, i prou, i que la lluita pel goal-average és un objectiu secundari. «Hem de pensar en la victòria. Si surten bé les coses i ens animem, millor, però això no hauria de ser contraproduent.»

El Vilajuïga, per la seva banda, ha sumat un punt dels últims nou, tot i tenir possibilitats de guanyar contra l'Amposta (2-3)–guanyava per 2-0– i anteriorment contra el Cassà (1-1) i a Blanes (2-2). El tècnic alt-empordanès, Napo Cayuela, assegura: «No podem regalar els punts, com hem fet en les tres últimes jornades.»

«N'hem d'aprendre.»

Sense cap baixa i amb la recuperació de Txiqui, el Vilajuïga, que s'ha quedat sense Carreño i el porter Masip, descarta que el partit acabi en empat si en el tram final hi ha un marcador igualat. «Tots els equips ho fan, i els gironins n'hauríem d'aprendre. Ha de guanyar un dels dos equips, o el Palamós o el Vilajuïga, i no pot ser que hi hagi empat, i que ens perjudiquem entre els equips gironins.» En l'anada, 4-1 per al Vilajuïga.

Jordi Condom

ENTRENADOR DEL PALAMÓS

«El 6-0 a l'Hospitalet va ser un mal dia. Confiem a mantenir la imatge del 4-0 contra l'Amposta»

«El partit és com la nostra final de la Champions»

«Napo» Cayuela

ENTRENADOR DEL VILAJUÏGA

«Sabem que el gran enemic som nosaltres mateixos»

«Si hi ha empat quan faltin deu minuts, arriscarem perquè algú guanyi, o el Vilajuïga o ells»



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.