El Santboià, cinquè, evita la sorpresa del Vilajuïga, que fa un travesser abans de l'1-0

La segona derrota més contundent deixa els alt-empordanesos a tocar del descens

Napo Cayuela
ENTRENADOR DEL VILAJUÏGA
«Ells jugaven amb la màxima tensió i a nosaltres ens ha pesat el fet que tenim jugadors poc habituats a partits de tanta transcendència»
«Amb l'1-0, hauríem pogut tancar-nos a darrere i evitar la golejada; hem intentat empatar per sumar algun punt, però ens han fet mal al contraatac»
«És un èxit que quedin tres jornades i encara no siguem a baix matemàticament»

Després del 0-5 contra el Reus, el 4-0 d'ahir a Sant Boi és la derrota més contundent del Vilajuïga, que és a un pas del descens matemàtic, que podria ser un fet diumenge vinent al camp del Vilanova. El Vilajuïga va perdre contra el Santboià, cinquè, que no va permetre cap sorpresa en l'intent per disputar la fase d'ascens (4-0).

Els locals van dominar l'enfrontament, però van patir per obrir la llauna. De fet, el Vilajuïga va donar un ensurt en el minut 25 amb una rematada de Bassols que es va estavellar en el travesser (25'). En el minut 33, Rúa va agafar la pilota en el centre del camp, va arribar fins la frontal i va marcar l'1-0. Només cinc minuts després, Fran va fer el segon amb un xut creuat. Abans del descans, el Santboià va poder ampliar l'avantatge, però David Pérez va fallar des del punt de penal.

Els locals van deixar resolt el matx amb el 3-0. El local Fran arrodoniria el seu matí amb el seu tercer gol, el 4-0.

Abraham se'n va.

D'altra banda, l'equip alt-empordanès va disputar ahir el partit sense el davanter Abraham Huguet, que reforçarà el Base Roses, de primera regional, en el tram final de temporada. A més, quatre juvenils: Iñaki, Fàbregas, Jordi Sánchez i Èdgar Simon, van formar part de la convocatòria visitant a Sant Boi.