Futbol català

L'àrbitre identifica un dels agressors d'Espolla

Futbol. En l'annex a l'acta, el col·legiat explica que David Macias (Portbou) “agredeix brutalment” el local Gómez, que queda inconscient

L'àrbitre de l'Espolla-Portbou de 4a catalana, Josep Faig Pijuan, ha identificat un dels agressors en la picabaralla posterior a la suspensió del partit (2-2, 84'). Segons ha redactat en l'annex arbitral, el jugador del Portbou David Macias va agredir el local Luis Miguel Gómez, que va quedar inconscient i va haver de passar la nit a l'hospital.

L'Espolla i el mateix Gómez han denunciat les agressions als Mossos d'Esquadra i confien que el comitè apliqui a l'agressor una dura sanció. En l'annex, que també inclou una agressió del local Harold, no queda reflectit que Manuel Flores (Portbou) propinés una coça a Gómez quan estava estès a terra, tal com asseguren fonts de l'Espolla.

D'altra banda, el president del Portbou, Manolo Hernández Pous, troba injustificables els incidents. “Les agressions no tenen disculpes, ni d'una banda ni de l'altra.” Divendres la junta parlarà amb els seus jugadors, algun dels quals podrien deixar l'equip.

L'annex arbitral

“Mentre em dirigia cap als vestidors Harold Fernández Vaca (Espolla) ha donat una puntada a un jugador contrari, fet que ha provocat que la majoria dels visitants el perseguissin. Els jugadors locals han intentat protegir-lo fins que David Macias (Portbou) ha aconseguit agredir brutalment el número 11, Luis Miguel Gómez (Espolla), al qual li ha donat una coça a l'esquena de tal magnitud que ha impactat a les grades, cosa que li ha provocat una hemorràgia a la boca i l'ha deixat inconscient uns minuts.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.