Futbol català

L'Olot tanca la lliga amb un somriure

Futbol. 3a divisió. Després d'una primera meitat avorrida i sense gols, el partit es va animar en la segona part. Els olotins acaben desens

OLOT3


BALAGUER2


L'Olot va tancar el curs amb el desè lloc final i amb un somriure. Malgrat que l'última jornada era del tot intranscendent, els olotins van sumar un triomf que els va permetre avançar dos rivals (el Castelldefels i el Balaguer), es va produir el debut del juvenil Javi Arrabal i els aficionats que van anar al municipal van poder veure dos grans gols, un de Dani Alonso (era el 2-1) d'una magnífica vaselina i un de Granell (el 3-1) amb un xut marca de la casa des de la llarga distància, gairebé 40 metres. I això que el partit no feia gaire bona pinta en la primera meitat, en què tant l'Olot com el Balaguer s'ho van prendre amb una calma extrema i pràcticament no es van acostar a l'àrea rival. Una centrada d'Edile a la qual no va arribar Sala (7') i un xut de Granell ben aturat per Julià (28') van ser les úniques aproximacions dels locals. El Balaguer pràcticament no va inquietar. Després de la represa va canviar tot. Els dos equips van estar molt més fins en la construcció i la definició i el perill va sovintejar a les dues porteries. Sala va aprofitar una pilota solta a dins l'àrea per fer l'1-0, però Ermengol va restablir la igualtat amb un xut creuat. Els garrotxins, més dominadors, van decantar la balança en el tram final gràcies a la inspiració de Dani Alonso i Granell, que van marcar dos gols que van fer que hagués valgut la pena anar a veure el matx. El Balaguer va maquillar el resultat amb un gol a última hora que no li va servir ni per puntuar.

OLOT: Segovia, Freixa, Casas, Serra, Hostench, Francolí (Dani Alonso, 61'), Abel, Granell, Manel Sala (Sergi Arimany, 76'), Raúl i Edile (Javi Arrbal, 66'). BALAGUER: Julià, Gabernet, Usall, Isern, Girivet (Rubén Egea, 60'), Javi Garcia (Roy, 66'), Óscar Imaz, Andreu Martínez (Ciruela, 55'), Ermengol, Figuerola i Benet. GOLS: 1-0 (47') Manel Sala. 1-1 (68') Ermengol. 2-1 (80') Dani Alonso. 3-1 (84') Granell. 3-2 (88') Figuerola. ÀRBITRE: Garcia Rosel. T.G.: Cap. T.V: Cap. PÚBLIC: Uns 400 espectadors.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.