Futbol català

L'Espanyol passa a la final de la Copa Catalunya

Els d'Aguirre eliminen el Llagostera per 3-0 a la primera part

Sergio García obre el marcador i Christian Alfonso sentencia amb un doblet

L'RCD Espanyol s'ha classificat aquest dimecres per a la final de la Copa Catalunya després de derrotar la UE Llagostera (3-0). El conjunt gironí no ha pogut contrarestar les individualitats de l'equip blanc-i-blau entre les quals ha destacat el davanter Christian Alfonso amb dos gols.

El conjunt de Javier Aguirre s'ha pres seriosament el seu partit contra el Llagostera, que juga a la Segona Divisió B, i ha sentenciat el partit a la primera part gràcies als gols de Sergio García –substituït en el minut 41 per molèsties físiques– i de Christian Alfonso, que compta poc en els esquemes del tècnic mexicà.

El Llagostera, que presentava fins a sis canvis en el seu onze habitual, ha començat valent al pressionar la sortida de la pilota de l'Espanyol. Malgrat tot, els pericos han estat els primer a obrir el marcador als deu minuts del partit després d'un ataca per la banda dreta de Sergio García que ha sorprès el porter Wilfred.

Després d'aquest primer gol, l'equip barceloní s'ha fet amb el domini del partit i ha emergit la figura de Christian Alfonso, que ha deixat el partit vist per a sentència amb dos gols abans d'arribar al descans.

En la represa, els d'Aguirre han dormit el partit i no han abusat d'un Llagostera més segur a la defensa i que ha arribat amb més perill a la porteria de Cristián Álvarez, tot i que al final no ha pogut anotar el gol de l'honor.

Fitxa tècnica:

Partit de la primera semifinal de la Copa Catalunya disputat al Nou Estadi de Tarragona.

L'onze de l'Espanyol: Cristian Álvarez; Javi López, Héctor Moreno (Colotto, min. 45) Raúl Rodríguez, Víctor Álvarez, Baena, Cristian Gómez (Tejera, min. 45), Simão (Verdú, min.56), Cristian Alfonso, Petrov (Wakaso, min. 67) i Sergio García (Cubillas, min. 41).

L'onze del Llagostera: Wilfred (Ratti, min. 71); Segarra, Canal, Vallho, Barón (Enric Pi, min. 45), Artabe, Masó (Tito, min. 45), Aumatell (Sellarès, min. 69), Tarradelles (Joaqui, min. 45), Àlex Moreno i Nico (Gila, min. 69).

Gols: 1-0, Sergio García (min. 10); 2-0, Christian Alfonso (min. 23): 3-0, Christian Alfonso (min.31).

Àrbitre: Boada Idalgo.