2a DIVISIÓ B

El triumvirat del Terrassa pagarà avui tot el deute

Avui els 3 propietaris abonaran els ja famosos 200.633 euros

El jutge ratifica la seva decisió: sense deute se sobreviu a 2a B

Kiko Sánchez
COPROPIETARI DEL TERRASSA
«Demà [per avui] pagarem tot el deute que hi ha amb els jugadors»
«El jutge ha ratificat la decisió de fa uns dies i, fins i tot, ara és més favorable als nostres interessos. Diu que no veu cap irregularitat per participar en la segona B sempre que no hi hagi cap deute»
«Un cop estiguem nets de deutes, veurem quines decisions pren la federació espanyola, però el jutge ja s'ha pronunciat sobre el tema i suposo que s'imposarà la seva acta»

L'estiu del 2009 serà llargament recordat a Terrassa, on s'ha vist més a prop que mai el descens administratiu i, fins i tot, la desaparició del club. Finalment, però, cap d'aquestes dues variants tindrà lloc si ens atenem a les paraules que Kiko Sánchez, un dels tres propietaris de TFC Terrassa SL, la societat que va rebre els drets federatius del jutge. «Demà [per avui] pagarem tot el deute amb els jugadors i, segons tenim entès, se solucionarà el problema», va manifestar. I és que no hi havia cap més alternativa des del moment en què es va saber que la plantilla vallesana no retiraria les seves denúncies si no havien cobrat els endarreriments de manera íntegra.

Sánchez, juntament amb els seus socis i el regidor d'Esports, Alfredo Vega, van tornar ahir a rebre el vistiplau del jutge per tirar endavant la societat limitada que substituirà la societat anònima esportiva que hi havia fins ara al club vallesà. A banda d'això, també es va incloure una modificació de l'acta feta pública fa dues setmanes en la qual s'obliga a la federació a acceptar el TFC Sport SL en la pròxima edició de la lliga de segona divisió B. Un cop inscrit, els nous propietaris del Terrassa hauran de buscar una nova fórmula que s'adapti al reglament federatiu, però se sobreentén que disposaran d'un marge de temps per poder dur a terme aquesta conversió més enllà de la data límit d'avui.

Junyent, a l'expectativa.

L'altra interessada a assolir el control del Terrassa, l'agent FIFA Anabel Junyent, s'ha mostrat també molt activa en les últimes hores. Segons l'edició digital del diari Avui, Junyent, que ha contactat amb alguns jugadors per saber quin ambient es respira entre els futbolistes, serà la segona opció per al Terrassa a segona B si Kiko Sánchez i el seus socis no fan efectiu el pagament que han promès avui divendres. Una opció difícil en aquests moments, però gens descartable tenint present els múltiples canvis de rumb que s'han viscut en les últimes setmanes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.