1a CATALANA

VILAJUÏGA

Flix renuncia a mantenir l'equip i el Santfeliuenc ocuparà el seu buit

De Figueres a Castelldefels, del Baix Llobregat a Vilajuïga i, un cop reubicat a l'Alt Empordà, la persiana avall. El Miapuesta Vilajuïga, nom amb què constava encara a la federació catalana –ja l'havia inclòs en el calendari de primera catalana– desapareix. Flix, que des de feia setmanes havia obert converses per vendre la plaça –amb diversos pretendents–, ha comunicat a la federació que renuncia a fer competir l'equip.

La marxa a Castelldefels va ser un mal negoci per a l'empresari, que, a més de veure com l'equip baixava a tercera, hi va deixar molts diners i se'n va cansar. Amb la voluntat de no perdre-hi més, l'estiu passat va fer un altre trasllat de domicili, a Vilajuïga, i va cedir tota la gestió a Napo Cayuela. El Vilajuïga va tornar a baixar i Flix ha tingut sempre molt clar que no tornaria a gastar-hi diners. I com que les converses per a la venda de la plaça no han fructificat, ha optat per la renúncia.

Sense l'equip, la FCF –només pendent que Flix els ho comuniqui per escrit– farà pujar a 1a catalana el Santfeliuenc, el millor tercer de preferent. El Mollerussa, que va perdre contra el Farners en la promoció, pujarà a preferent. I el buit que generi en les categories inferiors el cobrirà la delegació de Lleida.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.