AMISTÓS

El gol de la Pobla acaba arribant

POBLA DE MAFUMET

1

TÀRREGA

0

POBLA DE MAFUMET:

Sergio, Jael, Fernando, Ñoño, Vivó, Roca, Molina, Serra, Marru, Aimar i Nacho. També van jugar Vila, Roura, Pérez, Brunet, Unai, Cruz, Esteve, Jusi i Ivan González.

TÀRREGA:

Giner, González, Pau, Mateu, Roberto, Brednes, David, Marc, Garassa, Soler i Beget. També van jugar Pere, Damià, Rubin i Sales.

GOLS:

1-0 (78') Ivan González.

ÀRBITRE:

Bergadà Braña.
T.G.:
Roca, de la Pobla, i Pere i Sales, del Tàrrega.

La Pobla de Mafumet es va imposar al Tàrrega en un partit en què els tarragonins van tenir més ocasions però van haver d'esperar una bona estona per marcar. Ñoño, amb un xut per sobre del travesser i una falta, i Serra podrien haver avançat els locals en la primera part, en què la millor ocasió dels visitants va ser un bon xut de Beget amb bona resposta de Sergio. En la segona meitat hi va haver diverses arribades, sobretot dels locals, fins que va arribar el gol, amb una rematada de cap d'Ivan González des del segon pal. Més tard, Unai hauria pogut fer el segon.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.