REGIONAL PREFERENT

El Sant Hilari perd contra el Mollet per culpa de dues errades

El Sant Hilari va pagar els errors defensius i la falta de definició i va haver d'encaixar la segona derrota de la temporada (1-2), que manté l'equip amb un sol punt en la classificació.

El Mollet i el Sant Hilari van disputar un partit igualat, que, com sol ser habitual en aquests casos, es va decidir per detalls. El primer gol dels visitants va arribar amb una mala passada en defensa que va ser interceptada per Marcelo, que va quedar sol davant Gurt i va marcar a plaer (43'). En la segona part, un error similar al del primer gol va propiciar el 0-2, aquesta vegada de Riki. Encara era el minut 55, però els locals no van trobar la manera de reaccionar. La pilota es va resistir a entrar fins quan ja era el minut 93. Va ser en una jugada en què Youseff es va aprofitar d'una sèrie de rebuigs a l'àrea.