ACB

DKV JOVENTUT

Tucker: «Vull ser el líder»

El fitxatge estel·lar de la Penya assumeix el repte que ha rebut

El nord-americà està sent un exemple per als joves del planter

El nord-americà de la Penya està sorprenent positivament durant els seus primers dies de verd-i-negre. Si la temporada passada Bracey Wright ja l'havia feta grossa a l'estada d'Ordino negant-se a entrenar amb joves, Clay Tucker ha estat tot el contrari. La nova estrella de la Penya està assumint el paper de figura de l'equip i ell no se n'amaga: «Vull ser el líder del DKV Joventut i he vingut a Badalona per portar l'equip a guanyar l'Eurocup i intentar lluitar per grans coses tant en l'ACB com en la copa.» El jugador venia amb l'etiqueta d'autèntic espectacle, però amb la incògnita de ser un jugador especial que no havia estat capaç de mantenir una continuïtat en un mateix equip durant dues temporades seguides. Però fins ara tot són elogis. El primer, el seu tècnic Sito Alonso: «Està treballant a un gran nivell i és un exemple per als més joves, la seva qualitat com a jugador ja estava fora de dubtes abans de venir.» Tucker, que és capaç de dir tots els noms dels joves del vinculat i del júnior de memòria, ha arribat físicament a un gran nivell. El jugador és conscient que s'espera molt d'ell: «He vingut al Joventut per demostrar que puc ser un referent, però tinc clar que hi ha una gran plantilla i que la responsabilitat estarà repartida, perquè hi ha grans jugadors; això sí, jo no m'amagaré mai en el moment important, perquè m'agrada ser un líder.»

Plaga de lesions i el primer amistós, ajornat

A les baixes ja conegudes dels internacionals Valters (Letònia), Koffi (França) i Tripkovic (Sèrbia) el DKV Joventut va començar la pretemporada sense Luka Bogdanovic, que havia abandonat la concentració amb Sèrbia per molèsties en una espatlla. Però l'estada de pretemporada que va fer la Penya a Ordino (Andorra) ha fet que les baixes augmentessin. A les quatre ja conegudes se li han afegit Mario Fernández, Antonio Bueno, Christian Eyenga –a la foto– i Joan Tomàs. Això ha fet que la Penya estigui entrenant en quadre i s'ha vist obligat a ajornar l'amistós que havia de disputar diumenge contra el Manresa a Sant Hilari Sacalm. El partit es jugarà el dijous dia 10 de setembre a la mateixa hora.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.