BÀSQUET / PRETEMPORADA ACB

Estan un pas per davant

El Manresa demostra estar més rodat i conjuntat i no dóna opció

La Penya mostra mancances i Tucker, expulsat, exhibeix talent

El DKV Joventut i el Manresa van demostrar ahir els ritmes que segueixen els equips en la pretemporada. Mentre la Penya arribava a la cita amb les baixes de Bogdanovic, Valters, Koffi i Tripkovic, els manresans només els faltava Ivanov. Això, juntament amb el major rodatge de l'equip de Jaume Ponsarnau, va ser decisiu perquè els del Bages no donessin opció a una Penya encara amb moltes mancances i farcit de jugadors júniors (Joan Tomàs, Albert Ventura, Marko Todorovic i Anton Regal) i del vinculat (Josep Franch). Tot i així, el primer temps va ser igualat, perquè Clay Tucker va exhibir el seu talent, deixant clar que és el nou referent d'aquest equip. El nord-americà va fer accions d'autèntica estrella. El jugador va ser expulsat en el segon temps en enganxar-se amb Jordi Grimau, que també va anar al vestidor. Fins llavors, la Penya havia comès molts errors, no havia pogut córrer al contraatac com li agrada fer habitualment, mentre que el Manresa va apostar pels que han de ser la seva gran referència a la pista: Cusworth (19 punts) fent d'Asselin, i l'ucraïnès Galdir, que va mostrar per què l'etiqueten com un gran llançador, amb quatre triples. La jugada del partit la va protagonitzar Christian Eyenga, amb un alley-oop espectacular que va fer aixecar el públic. El que va quedar clar és que a la Penya encara li queda molt camí per recórrer i que el Manresa vol tornar a aconseguir el seu segell que li dóna tants resultats.

DKV JOVENTUT

62

BÀSQUET MANRESA

78

DKV JOVENTUT:

Franch (7), Clay Tucker (14), Pere Tomàs (11), Henk Norel (8), Eduardo Hernández-Sonseca (2) –cinc inicial–, Mario Fernández (3), Antonio Bueno (9), Anton Regal (-), Albert Ventura (-), Christian Eyenga (6), Marko Todorovic (0) i Joan Tomàs (2). 5 triples: Tucker (4) i Franch. 9/13 tirs lliures.

BÀSQUET MANRESA:

Dani López (7), Grimau (0), Montañez (11), Vinicius (3), Cusworth (19) –cinc inicial–, San Miguel (5), Llorca (6), Alzamora (8), Gladir (12), Nivins (7), Costa (0) i Oriola (0). 7 triples: Gladir (4), San Miguel, Llorca i Nivins. 15/18 tirs lliures.

PARCIALS:

15-17, 18-19 (33-36); 13-25 (46-61) i 16-17 (62-78).

ÀRBITRES:

Mitjana, Perea i Cardús.

Sonseca, nou capità del DKV Joventut

El partit d'ahir no va servir per saber qui serà el nou capità de la Penya. El trofeu el va recollir Josep Franch –jugador del vinculat– perquè estan esperant que arribin la resta de jugadors per decidir-ho en el vestidor oficialment. El capità, però, serà el pivot Edu Hernández-Sonseca, que, curiosament, és el jugador més veterà del primer equip, amb només dues temporades en el club. Al seu costat hi haurà Luka Bogdanovic com a capità dels estrangers i Pere Tomàs, capità dels joves.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.