CAMPIONAT DEL MÓN DE MOTOCRÒS

Les dones s'estrenen a Bellpuig

El circuit de Catalunya de Bellpuig serà aquest cap de setmana l'escenari de la sisena prova del campionat del món de motocròs, la principal novetat del qual serà l'estrena de la categoria femenina al nostre país. En MX1, Antonio Cairoli (Yamaha) defensarà el lideratge del mundial contra pilots de la categoria de Ken de Dycker (Suzuki) i Jonathan Barragán, entre altres corredors. La cursa s'entreveu d'allò més emocionant, com també la de MX2, que lidera Gautier Paulin (Kawasaki) i que tindrà com a màxims rivals Marvin Musquin (Honda) i Davide Guarneri.

La categoria femenina, en què es disputa la tercera prova de la temporada, serà un duel particular entre Livia Lancelot (Kawasaki) i Stephanie Laier (KTM), tot i que no es pot descartar que hi hagi sorpreses. Avui es disputaran les mànegues classificatòries i la primera cursa femenina (18.00h). Demà es farà la segona cursa femenina (11.15 h) i les dues de MX1 (13.10 h i 16.03 h) i MX2 (12.10 h i 15.03 h).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.