Tercera generació del Prius

Toyota aplica tota la seva experiència en vehicles híbrids en la tercera generació del Prius. El 90 per cent dels components del conjunt motriu han estat redissenyats per reduir pes i espai i incrementar prestacions i eficiència energètica. La potència total arriba a 136 CV (26 més que abans), 98 dels quals procedeixen del nou propulsor de gasolina de 1.798 cc, que substitueix el de 1.5. I el parell s'ha incrementat fins a 142 Nm (32 més que abans) a menys revolucions. Les xifres oficials de consum de gasolina i emissions de CO2 són espectaculars: 3,9 litres/100 km i 89 g/km, respectivament. La seva autonomia supera ara la barrera dels 1.000 quilòmetres i quan funciona només amb mode elèctric pot recórrer fins a dos quilòmetres a un màxim de 45 km/h.

Amb una carrosseria encara més aerodinàmica que la del seu antecessor (Cx de 0,25) i dimensions lleugerament superiors –4,46 metres de llargada i 1,74 d'amplada–, Toyota ha construït aquest Prius sobre una plataforma nova, amb les geometries de suspensió revisades a fi i efecte de guanyar agilitat i confort. L'habitacle presenta variacions que li donen més amplitud. I l'equipament de sèrie inclou set airbags, sistema de regeneració de frenada i controls de tracció i estabilitat. El preu, a partir de 22.860 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.