TENNIS

MASTERS 1.000 DE VALÈNCIA

Robredo continua aspirant

Els candidats a ser al Masters guanyen i continuen en la lluita

L'olotí sua per vèncer Rochus (6-0, 5-7 i 6-3) i Monfils derrota Granollers

La lluita per al Masters de final de curs no permet ensopegades. Una derrota en aquest punt de la temporada pot ser decisiva. València i Basilea són els últims Masters 500 del calendari. París, la setmana vinent, l'últim Masters 1.000. Les últimes cites, doncs, per agafar punts i aspirar als últims bitllets per ser a Londres.

Ahir, Robredo va confirmar-se en la lluita amb una triomf sofert contra el belga Cristophe Rochus, que després d'obtenir nou punts en tot el primer set (6-0), va estar a punt de donar la sorpresa contra l'olotí, primer consistent i després dubitatiu en una estrena que l'exigia més a si mateix, que el rival. Demà s'enfrontarà amb el vencedor del duel que disputen avui Feliciano i Beto Martín. Un altre duel estatal, com el protagonitzat per Almagro i David Ferrer. En una llarga posada en escena (2 hores i 16 minuts), el xabià es va imposar i va confirmar la presència d'un dels copropietaris a vuitens. L'altre, el valencià Juan Carlos Ferrero, va decebre contra l'uruguaià Cuevas (2-6, 7-6 i 6-3), que va remuntar un xoc que tenia controlat Ferrero, que probablement es va confiar amb la superioritat que descrivia el primer set. El desempat del segon parcial ho va canviar tot.

En altres resultats, Andy Murray, primer favorit del quadre, va posar a prova el seu canell (va tornar a jugar dos mesos més tard) i va doblegar, amb certa facilitat, el local Gimeno-Traver (6-3 i 6-1). Una comoditat que també van firmar dos dels tres francesos que cerquen acostar-se al Masters. Simon (5) va vèncer Kunitsin (6-3 i 6-2) i Monfils (6) va doblegar el barceloní Granollers (6-4 i 6-2), incapaç de contrarestar l'allau físic d'un rival que avui torna a l'acció (contra García-López). L'altre aspirant gal, Tsonga (3), debuta contra Iujni.




Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.