Esports

esports

Les Carenes assoliran els 600 inscrits

El recorregut permet descobrir l'Alta Ribagorça i el Pallars Jussà

La caminada de les Carenes, que uneix les poblacions del Pont de Suert i Tremp per camins tradicionals, ramaders i forestals, arribarà el dissabte 8 d'abril a la vuitena edició. En concret, es tracta d'un recorregut de 50 quilòmetres amb un desnivell positiu acumulat de 2.150 metres i negatiu de 2.560 metres. La prova, inclosa en el Circuit Català de Caminades de Resistència 2017, s'ha presentat aquest dilluns a la Diputació de Lleida. Els participants podran escollir entre tres recorreguts alternatius i de diferent grau de dificultat. El primer circuit més llarg és de 50 quilòmetres, amb sortida des del Pont de Suert. El segon, de 28,30, amb sortida d'Adons. Finalment, la Carenetes va adreçada als infants i les famílies amb un circuit de 9 quilòmetres des de Gurb fins a Tremp. Tots tres recorreguts es poden fer caminant o corrent.

La cursa s'ha anat consolidant amb el temps i actualment ja és una activitat molt arrelada entre els veïns de la zona, amb un elevat nombre de participants, ja que s'acostuma a arribar als 600 participants, sumant les tres modalitats. Com cada any, hi haurà avituallaments i servei de transport en autocar per als participants. La data límit d'inscripció és el dimecres 5 d'abril.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia