Lasa III cedeix el seu lloc a Esain en l'enfrontament Basc – Valencià del proper diumenge

La partida estel·lar de l'enfrontament basc – valencià de frontó que tindrà lloc diumenge que ve en el Poliesportiu Municipal de Natzaret ha patit una modificació: Lasa III, zaguer de la parella basca, no serà a la partida i cedirà el seu lloc a Esain.

Lasa III ha caigut del cartell per motius contractuals amb l'empresa a la qual encara es deu, Aspe, i per aquest motiu l'organització ha pensat amb Esain. Aquest pilotari navarrès ja coneix la pilota intermitja de 65-70 grams pròpia dels enfrontaments entre bascos i valencians ja que en la seua etapa prèvia al món professional va participar en diverses edicions del Campionat Interprovincial de frontó.

Iñaki Esain, que està a punt de complir 33 anys, ha gaudit de la condició de professional durant una dècada. Malgrat que la seua ubicació habitual és la de davanter per a l'ocasió ocuparà la demarcació de zaguer. I és que cap recordar que les partides entre bascos i valencians es juguen en una pista de dimensions menors a les dels recintes d'Euskadi. Per este motiu el jugador considere que pot afrontar el repte amb plenes garanties.

L'enfrontament de frontó entre bascos i valencians tindrà lloc diumenge que ve en el Poliesportiu Municipal de Natzaret. La matinal començarà sobre les 10:30 hores amb una partida en la qual dos components de la Selecció d'Euskadi, Atxotegui i Mendizábal, s'enfrontaran als valencians Puchol II i Fageca. Tot seguit, Esain i Uriarte jugaran contra Pedro i Álvaro.

Esta nova confrontació esportiva entre el frontó basc i el valencià s'ha organitzat com avantsala d'una trobada posterior en la qual el campió valencià, Álvaro, mesuraria les seues forces contra algun dels primers espases d'Euskadi. La cita del diumenge suposarà una prova de foc per a l'esquerrà de Faura ja que en esta partida formarà en els quadres alegres, en la posició de davanter, quan la seua ubicació habitual és la de zaguer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.