TENNIS DE TAULA

CAMPIONAT DE CATALUNYA

Marc Durán i Sara Ramírez, nous campions individuals

Marc Duran (DKV Borges) recupera el títol, i Sara Ramírez (Fotoprix Vic) guanya el primer individual

Marc Duran (DKV Borges) i Sara Ramírez (Fotoprix Vic) van guanyar el campionat de Catalunya individual disputat a Mollerussa. Marc Duran va derrotar en la final Oriol Monzó (Bombons Blasi Xaloc Olesa), que defensava el títol, per un anivellat 3-2, i va recuperar un títol que ja havia guanyat al 2008. En la semifinal Duran va dominar Cristobal Garcia (CER l'Escala) per 3-0, mentre que Monzó va patir més per vèncer Jordi Piella (Tramuntana) per 3-2.

Sara Ramírez, per la seva part, es va imposar a Gàlia Dvorak (Mataró Quadis) per 3-0 i va conquerir el seu primer títol català individual. Tot i la seva categoria, no havia disputat els darrers campionats de Catalunya i no tenia aquest títol en el seu palmarès.

En la modalitat de dobles masculins Marc Duran va fer parella amb Oriol Monzó i van derrotar per 3-1 Marc Clotet (CER l'Escala) i Jordi Piella. En la categoria femenina, Nadina Riera i Judit Roca, del Fotoprix Vic, van superar per 3-1 la parella del Mataró Quadis formada per Alba Cladellas i Etna Vicent. Finalment en els dobles mixtos el títol va ser per a Anna Badosa (Cassanenc) i Cristobal Garcia, que van guanyar per 3-1 Gàlia Dvorak i Pau Nolis, del Mataró Quadis.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.