TENNIS DE TAULA / SUPERDIVISIÓ

L'Olesa aconsegueix els punts i l'«average» a Sabadell

FALCONS SABADELL 1

BOMBONS BLASI XALOC OLESA 3

FALCONS SABADELL: Li Dan Dan, Ferran Brugada i Ramon Mampel. Dan Dan venç Monzó (3-2).

BOMBONS BLASI XALOC OLESA: Oriol Monzó, Wang Wei i Álvaro Robles. Wei venç Brugada (3-0). Robles venç Mampel (3-2). Wei venç Dan Dan (3-1).

EVOLUCIÓ DEL RESULTAT: 1-0, 1-1, 1-2, 1-3.

COMENTARI: El Bombons Blasi Xaloc Olesa va aconseguir més que una victòria a la sala de joc del Falcons Sabadell, ja que l'1-3 final li va atorgar els dos punts en joc, però també va posar al seu favor l'average particular que pot ser decisiu al final de la temporada en la lluita per no baixar de la superdivisió masculina. A Olesa de Montserrat el partit també va acabar amb un 1-3, però els jocs van estar empatats (9-9), mentre que en aquest partit els olesans van guanyar en jocs per 6-11. L'enfrontament, que va durar més de dues hores, va ser disputat i emocionant i els locals van disposar del suport de les més de 350 persones que van omplir el local. Dan Dan va inaugurar el marcador i va haver de patir per superar Monzó ajustadament. Després, però, els visitants van remuntar. Wang Wei amb dos punts –l'últim contra Dan Dan–, i Robles superant ajustadament Mampel van donar el triomf a l'Olesa. / EL 9



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.