FUTBOL SALA

LLIGA FEMENINA

El duel català de futbol sala femení torna a ser del Gironella

El Queralt Gironella va tornar a imposar la seva jerarquia en el duel català de la lliga femenina contra el Castelldefels, que continua lluny de les places de permanència. L'equip berguedà, en canvi, passa per un moment dolç de joc i resultats i cada vegada mira més amunt en la classificació després d'haver segellat la tercera victòria consecutiva.

El partit va ser molt mogut, especialment en la primera meitat; amb un continu anar i venir, amb gols per a una i altra banda. El conjunt de Víctor Vidal va respondre bé al gol inicial de Berta (2-1 i 3-2), però en el tram final l'encert de la reapareguda Anna Costa, amb tres dianes, va aplanar el camí de la victòria visitant abans del descans (3-5). Després de la represa, Tati va escurçar la diferència, però el Gironella no va perdre la calma i va anar asserenant el joc a mesura que les energies morals i físiques de les locals anaven decaient. Anna Bosch, l'altra trigolejadora berguedana, va tornar a ampliar l'avantatge i Marga Mas hi va posar la sentència.

CASTELLDEFELS
5
GIRONELLA
8
CASTELLDEFELS:
Saray, Tati, Patri, Laura i Lina. També van jugar: Rebeca, Carlota i Lídia.
GIRONELLA:
Carol, Riera, Bosch, Berta i Anna Costa. També van jugar: Míriam, Anna, Sònia, Mònica, Marga Mas i Maria.
GOLS:
0-1 (7') Berta. 1-1 (8') Patri. 2-1 (9') Laura. 2-2 (11') Costa. 3-2 (13') Carlota. 3-3 (16') Costa. 3-4 (17') Costa. 3-5 (17') Bosch. 4-5 (21') Tati. 4-6 (22') Bosch. 4-7 (22') Bosch. 5-7 (28') Patri. 5-8 (40') Mas.
COMENTARI:
Els dos equips van saltar a la pista amb una pancarta en què reclamaven la igualtat entre homes i dones en la societat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.