CICLISME

COPA CATALANA

Sorprenent Buenaventura

En la copa catalana disputada ahir a la Cellera de Ter, Memorial Josep M. Font, que servia a més de campionat de la demarcació, un ciclista fins ara poc conegut pel pilot, Platón Buenaventura, va sorprendre tothom.

Tot i que la general va ser dominada pels ciclistes del Huesca La Magia, amb victòria de Juan Afonso, la gran sensació va ser pel títol de campió provincial júnior del fins ahir desconegut Platón Buenaventura, del Tecnibike Calonge, i que ahir disputava la seva primera cursa. Buenaventura va aconseguir el títol al davant de grans especialistes com ara Francesc Zurita (segon) o Adrià Pujol (tercer). En combinada, el ciclista del Sarfa Ignasi Pubill va assolir el títol, i Bianca Martin va ser la primera júnior d'entrar.

També es van disputar les curses de veterans, en què Jordi Codony (Renault Olot) va assolir el títol de campió de demarcació 40, i Josep Canet (Banyoles), el de veterans 50.

la cursa va reunir un total de 60 corredors en la categoria júnior, així com un centenar de veterans.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.