Més esport

El trofeu Moscatell de Godelleta concentra les figures de la pilota

La competició se celebrarà en la pista de galotxa de la localitat a partir del 14 d'agost.

Es tracta del torneig més veterà de la modalitat.

Els millors professionals de l'escala i corda tornaran a donar-se cita en el Trofeu Moscatell de galotxa, que se celebrarà en la pista de Godelleta a partir del pròxim 14 d'agost. El torneig, organitzat pel club Pilotari de Godelleta, és el més veterà de la galotxa i en 2010 arribarà a la seua 43 edició.

La particularitat del Trofeu Moscatell és que dóna l'oportunitat als jugadors professionals de canviar de modalitat, i als aficionats, de veure'ls fora del seu hàbitat natural del trinquet. Enguany, i com és norma habitual, no faltarà cap dels grans escaleters, inclosos Álvaro i Genovés II.

El vigent campió de la competició és Genovés II, que l'any passat es va imposar al costat de Grau en la final contra Álvaro, que havia dominat fins a llavors el torneig més prestigiós de l'estiu en la modalitat de galotxa.

El trofeu arrancarà amb la primera semifinal, que se celebrarà el dissabte 14 d'agost i enfrontarà Genovés II i Raúl II contra León i Javi. La segona eliminatòria acararà el dia 15 a Álvaro i Dani enfront de Soro III i Grau. Els vencedors de les dues semifinals jugaran pel títol el dimarts 17 d'agost en la gran final, que serà televisada.

Totes les partides del 43è Trofeu Moscatell arrancaran a les 18.00 hores. Els feridors en tots els encontres seran Cano i Juan Carlos, pertanyents al Club de Godelleta, un dels més destacats en les competicions oficials de galotxa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.