Més esport

Comença el circuit Bancaixa d'escala i corda

La Lliga Professional d'escala i corda arranca el diumenge14 de novembre, a la Ciutat de la Pilota de Montcada

La XX Lliga Professional d'escala i corda – Circuit Bancaixa 2010-2011 comença diumenge 14 de novembre al trinquet de la Ciutat de la Pilota de Moncada, on s'enfrontaran en la primera partida els equips de Massamagrell i Dénia. La partida arranca a les 11.30 hores i va precedida de la presentació de les 10 formacions participants en el campionat.

La primera fase, que es perllongarà fins al pròxim 16 de gener de 2011, constarà d'una lligueta en la qual els 10 equips s'enfrontaran tots contra tots fins a completar 45 partides, que se celebraran en 19 trinquets diferents. Només accediran a la segona fase els sis millors classificats.

L'estrena del diumenge suposa la primera ocasió en que el campionat més popular i prestigiós de l'escala i corda per equips visite la Ciutat de la Pilota. En el xoc es posen cara a cara quatre dels millors jugadors dels últims anys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.