Més esport

Jordi Peidro venç al Duatló Cross de Bocairent

El duatleta revalida el títol de campió de la Copa Federació

El duatleta banyerenc Jordi Peidro va revalidar diumenge passat el títol de campió absolut de la Copa Federació del País Valencià al guanyar la prova de Duatló Cross disputada a la localitat de Bocairent i en la que van participar vora de 100 esportistes.

Peidro, que no va marcar el millor temps en cap dels segments que componien la competició, va ser el més regular en la cita i, així, l'esportista del CT Banyeres de Mariola va emprar un temps d'1 hora, 24 minuts i 3 segons per anotar-se el triomf en una prova en la que partia com un dels grans favorits. Francisco García, del CT Jumilla, i Pau Navarro, del Suheca.com Triatló, van acabar en segona i tercera posició, respectivament, entrant en la meta a poc més d'un minut del guanyador.

Per la seua part, en categoria femenina, Ana María Carreres va donar una exhibició davant les seues rivals ja que la duatleta independent va acabar la competició en un temps d'1 hora, 56 minuts i 17 segons. Mª Cruz Pérez, del CC Almoradí Secció Triatló, i la no federada bocairentina Esther Balsalobre van acabar a més de quinze minuts de la guanyadora.

Amb aquesta prova finalitza la competició de la Copa Federació que ha discorregut al llarg de la temporada pels circuits de Moixent, Novelda, Riba-roja, Banyeres de Mariola i Bocairent i que tindrà el seu colofó el proper dia 12 de desembre amb el lliurament de guardons a València.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.