Més esport

Decidides les partides de semifinals de pilota

Álvaro i Sarasol II s'enfrontaran a Cervera i Félix, mentre que Genovés II i Raúl jugaran contra Miguel i Salva

La seu de Val Net a Silla ha acollit el sorteig d'encreuaments de semifinals de la IV Copa President de la Diputació de València, eliminatòries que es decidiran al millor de tres partides a partir d'este divendres en el trinquet Municipal del Genovés.

La sort ha volgut que la primera eliminatòria la protagonitzen els equips de Xàbia (Álvaro i Sarasol II) i Dénia (Cervera i Félix). El primer acte d'aquest duel tindrà lloc este divendres a Genovés. La segona partida se celebrarà dimarts 21 de juny a Massamagrell i la tercera, si fóra necessària, se celebraria el divendres 27 a Sueca.

L'altra semifinal creuarà als equips de Murla —Vall de Laguar (Genovés II i Raúl) i Pedreguer (Miguel i Salva)—, que s'enfrontaran diumenge a Bellreguard, repetiran duel el dimecres 22 a Guadassuar i desempatarien, si fóra necessari, el dissabte 25 en Pelayo.

S'han quedat fora de les semifinals en una emocionant segona fase els equips de València (Colau i Javi) i Genovés (Núñez i Tato). La final de la Copa Diputació de València encara no té decidida la seu ni el dia de celebració, dades que es donaran a conèixer en els pròxims dies.

D'altra banda, continua la disputa de les dues competicions paral·leles a la Copa Diputació de València, el campionat de segona, la Copa 2, i el de joves, denominat Copa Promeses.

La Copa 2 viu estos dies l'inici de la segona fase, al trinquet de La Pobla de Vallbona amb el duel entre Dénia (Carlos i Herrera) i Pedreguer (Fageca i Pere).

Quan a la Copa Promeses, el passat cap de setmana va acabar la primera fase, i els sis equips supervivents s'enfrontaran pròximament, tots contra tots per determinar als quatre semifinalistes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.