Més esport

Sueca s'imposa en el circuit Bancaixa de pilota

Adrián I, Félix i Tomàs II vencen a Álvaro, Salva i Herrera (Dénia) en la final celebrada al trinquet de Pedreguer

El trinquet de Pedreguer ha acollit la final de la segona ronda del Circuit Bancaixa, que ha caigut del costat d'Adrián I, Félix i Tomàs II. El trio de Sueca ha superat en una partida ajustada a Álvaro, Salva i Herrera (Dénia). Els tres punts sumats serveixen als de la Ribera Baixa per a arribar al lideratge provisional de la classificació general del campionat.

Com ja els succeïra en la semifinal del passat dimecres, Adrián I i el seu equip s'han vist obligats a remuntar un marcador advers d'inici. A pesar d'eixir com favorits en les apostes, als campions de ronda els ha costat entrar en la partida i Álvaro s'ha col·locat per davant en el tram inicial (35-20).

El duel, no obstant això, era equilibrat, i cada joc es barallava en igualtat de condicions. La millora en les prestacions de Félix ha clavat als de Sueca en la partida. El marcador s'ha igualat a 35 i, a partir d'ací, el xoc ha sigut un estira i arronsa dels dos equips fins a la igualada a 45, quan s'ha escapat Adrián I.

Amb 50-45 Sueca ha passat al dau i Dénia al rest per a igualar a 50. Fins a llavors, la majoria de parcials s'havien anotat des del rest, però este ha sigut l'excepció. La mala fortuna en la ferida d'Herrera ha provocat que l'últim quinze del joc caiguera per a Adrián I, que ha passat al rest per a guanyar. En l'últim parcial ha sigut decisiva l'aportació del jove Tomàs II, molt regular al llarg de tot el xoc, i essencial en la consecució de la victòria. El mateix duel de Pedreguer obrirà la tercera ronda de la primera fase del Circuit Bancaixa divendres que ve a Vila-real.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.