Més esport

Golf

“Tot arribarà”

Jordi Garcia Pinto debuta demà en el setè torneig de l'European Challenge Tour en el seu millor moment de la temporada: va quedar catorzè la setmana passada a Bèlgica

El gironí no està sorprès i sap que si fa les coses bé, com fins ara, acabarà aconseguint alguna victòria

Jordi Garcia Pinto (Girona, 22 anys) debuta demà en el Fred Olsen Challenge Espanya,a l'illa de La Gomera, a les Canàries; en la sisena prova del Challenge Tour de golf, la segona de les quatre que disputarà en quatre setmanes. I ho farà en el millor moment de la temporada, després d'acabar en catorzè lloc la setmana passada a Bèlgica. Perquè després d'un inici en què al gironí li va costar passar el tall en les primeres competicions, Garcia Pinto ha quedat en els llocs 26 i 14 en les dues últimes cites del calendari, les dues en les quals va poder competir els quatre dies.

Satisfet

“De moment això acaba de començar, però sí que en els primers campionats no vaig passar el tall molt just, per un cop o per dos. I realment no estava fent res dolent, el que necessitava era competir i agafar el ritme de competició; que és el que et fa rebaixar els cops a cada campionat”, diu el jove golfista sobre el seu inici de temporada, i hi afegeix una de les causes: “Ara sembla que l'estic agafant una mica [el ritme de competició], m'estic entrenant al màxim i espero seguir fent les coses bé per millorar els resultats.” I és que aquest és el primer any de Garcia Pinto en el circuit, un any pel qual es va preparar a consciència: “Estic content perquè ara es veu que he fet un bon entrenament; la veritat és que m'he entrenat molt per poder fer les coses bé ara. No em sorprèn perquè sí que m'he entrenat molt, però sí que encara puc fer millors resultats. Ara toca seguir treballant, perquè això suposa una motivació molt gran i vol dir que faig les coses bé però que he de seguir endavant”.

Filosofia

“L'objectiu és fer les coses bé, i si fas les coses bé tot arribarà. Pensar a guanyar un campionat o a quedar dels x primers és molt difícil. L'únic que he de pensar és a fer les coses bé, tot el que és a les meves mans és fer-ho bé, i si tot va bé, segueixo entrenant-me bé i el cap està bé, en guanyaré un, tard o d'hora. La manera de fer-ho no és pensar a guanyar sinó a fer les coses bé”, diu sobre les seves possibilitats de guanyar un torneig del circuit, al qual ja es considera adaptat: “La veritat és que estic molt ben integrat i que no tinc cap tipus de problema en res. L'ambient del golf és dels millors que hi ha i has d'esforçar-te sempre, perquè l'objectiu no és quedar-se aquí, sinó pujar al circuit europeu. Aquí mai ningú es conforma amb res”, diu Jordi Garcia Pinto.

No té pressa
“Quan acabi la carrera, el 2013/14. Al desembre acabo la carrera, i fins que no l'acabi prefereixo estar en el Challenge, estar-hi un parell d'anys m'aniria molt bé.” Jordi Garcia Pinto sap que pot accedir al circuit professional europeu, si bé abans de fer-ho s'estima més acabar els estudis.
27
proves.
Té l'European Challenge Tour de golf, la setena de les quals comença demà a l'illa canària de La Gomera.
78è
lloc.
És el que ocupa el gironí en el rànquing del Challenge Tour.
2.480
euros.
Va guanyar Garcia Pinto pel seu catorzè lloc la setmana passada a Bèlgica.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.