Més esport

Jordi Garcia Pinto, de Noruega a Dinamarca

Golf. El gironí començarà demà el quinzè torneig del Challenge Tour després de competir aquest cap de setmana en el Norwegian Challenge

Jordi Garcia Pinto va arribar ahir a la població danesa de Billund, on demà començarà el seu quinzè torneig del Challenge aquest any, l'Stensballegaard. I ho farà després de ser trenta-novè en el Norwegian Challenge aquest cap de setmana. Al Norges Golfforbund el gironí es va trobar amb un clima fred i plujós i va acabar 11 cops per sota el par del camp, que no s'adaptava a les característiques que més l'afavoreixen per la seva falta de dificultat: en l'última jornada va començar el recorregut a només un cop d'entrar al Top 10 de la classificació, però al final la poca exigència del camp li va impedir acabar entre els primers. Tot i això, va ingressar 980 euros de premi en metàl·lic, en la quarta setmana seguida que guanya premis –n'ha guanyat en nou tornejos–. Després del torneig danès, Jordi Garcia Pinto estarà dues setmanes sense competir i podrà preparar un dels compromisos que més espera, el Challenge de Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.