Més esport

Garcia Pinto acaba tercer a Sevilla

Golf. Va començar la jornada amb possibilitats de guanyar i finalment va millorar una posició

Jordi Garcia Pinto va acabar tercer en l'última prova del Peugeot Tour de Golf, disputada a Sevilla. El jugador de Canet d'Adri havia arribat a l'última jornada en la quarta posició i amb possibilitats de lluitar per a la victòria, que va endur-se Carlos Aguilar amb una targeta final de 266 cops (16 sota el par del camp). Garcia Pinto va fer l'últim recorregut del dia en 67 cops i -4 (el cinquè millor del dia). Sumats als cops de les tres jornades anteriors, el seu total va ser de 268 cops (-16), a només dos del vencedor. El gironí va compartir la tercera posició amb Jesús Legarrea i Jordi Garcia del Moral, que van fer els mateixos cops.

També va tenir un bon resultat l'empordanès Pol Bech, que va escalar de la quinzena a l'onzena posició després de fer 68 (-3) i acabar amb 276 (-8). Pepe Romero va tenir una mala jornada, amb 72 cops (+1), i va caure de la vint-i-vuitena a la trentena posició final (284 cops, par del camp).