Més esport

Álvaro i Dani guanyen el Trofeu Universitat de Pilota Valenciana

La parella supera a León, Javi i Tomàs 60-55 després d'anar perdent 50-30

Álvaro i Dani s'han proclamat hui campions de la huitena edició del Trofeu Universitat de València d'escala i corda professional després de vèncer per la mínima (60-55) al trio format per León, Javi i Tomàs, als quals han remuntat un 50-30 en contra.

Després de dues hores de joc, la parella ha tingut la tranquil·litat per a arrodonir el triomf a pesar del cansament lògic derivat de la inferioritat numèrica i el desgast d'una final intensa.

La trobada ha sigut elèctrica des del primer quinze. El trio ha arrancat perfecte el duel, i des dels primers compassos ha manat en el marcador. Després de l'avantatge inicial (20-10), Álvaro i Dani han reaccionat i han igualat a 25. A partir d'ací, l'equip encapçalat per León ha viscut els seus millors moments, que els han permés escalar fins al 50-30 al seu favor quan se sobrepassava l'hora de partida.

Llavors han emergit les figures d'Álvaro i Dani, especialment de l'escaleter de Faura, el pilotari més destacat de la partida. A poc a poc, els dos veterans s'han apoderat del xoc.

Quan semblava que la victòria es decantaria clarament per al trio, la trobada ha donat un gir de 180 graus. Álvaro i Dani han començat a amagar la vaqueta, a castigar a Tomàs i a sumar jocs que, al principi, semblaven un maquillatge del resultat, i després han acabat descontrolant als rivals, que han baixat notablement el seu rendiment.

En un últim tram emocionant, Álvaro i Dani han igualat a 50 i s'han posat per primera vegada davant en el marcador (55-50). El trio de León ha tingut un últim esclat d'orgull per a igualar a 55 i passar al dau. Però Álvaro i Dani s'han mostrat més serens en l'últim i decisiu joc per emportar-se la victòria i el títol.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.