Més esport

El VIII Circuit Mundial ‘Eternal Running' celebrarà una carrera a Ibi

Prevista per als primers dies del mes d'octubre s'espera la participació de reconeguts esportistes d'arreu l'Estat

El proper 6 d'octubre, Ibi serà l'escenari de la celebració d'una de les carreres del VIII Circuit Mundial ‘Eternal Running'. Una famosa i divertida carrera de 10 km. que transcorrerà pel terme municipal de la localitat i en la qual col·laboren conjuntament les regidories d'Esports i Turisme de l'Ajuntament de la ciutat de la joguina.

Els participants es trobaran amb innombrables obstacles i una gran varietat de proves, puix tots aquells que s'atrevisquen a participar van a trobar-se cada 700 metres amb diferents obstacles que hauran de superar sota el lema de ‘repte, superació, sacrifici i diversió'.

El VIII Circuit s'està realitzant majorment per ciutats de l'Estat i els organitzadors han seleccionat Ibi per albergar aquest peculiar esdeveniment esportiu, entre altres motius, per ser la localitat de José Manuel Zambrana, paracaigudista ibenc mort el passat mes de novembre i gran esportista i afeccionat al ‘Eternal Running', constituint aquesta prova un autèntic homenatge.

El regidor d'Esports, Antonio Rico, anima tothom a participar-hi, «ja que es tracta d'una prova esportiva molt divertida en la qual els participants treuen el seu costat més simpàtic». Per tenir més informació sobre l'esdeveniment, cal posar-se en contacte amb l'Oficina Tourist Info d'Ibi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.