El Puig acull la final del trofeu Diputació de frontó

Alvaro i Espinola s'enfronten a Genovés i Montesa en una partida no apta per a cardíacs

El IV Trofeu de frontó Diputació de València ja té configurada la seua gran final una vegada s'han disputat les dues semifinals. L'última d'elles va tenir lloc aquesta mateixa setmana a El Puig, on també se celebrarà la gran final este diumenge. Genovés II i Montesa van guanyar a casa a la parella de Tuéjar, formada per Colau i Pasqual II, per 41-29.

Per tant, Genovés II i Montesa s'enfrontaran en la final del diumenge 30 d'agost a les 12 hores a Álvaro i Espinola, la parella d'Albal, que dissabte passat va derrotar en la primera semifinal a Núñez i Melchor (Cheste) per 41-16.

Álvaro i el seu jove company van exhibir un gran domini i són els principals aspirants al títol, ja que el de Faura ha guanyat les tres edicions que s'han celebrat d'esta competició. Enfront d'ell apareix, com l'any passat, Genovés II, en esta ocasió acompanyat per un veterà de garanties com Montesa, vigent campió individual amateur, que coneix a la perfecció el recinte on es decideix el títol.

Escala i corda

En l'escala i corda, la pròxima cita destacada és la disputa de la segona semifinal del V Trofeu Carrocerías Hermanos Viel de Sueca, que tindrà lloc demà al trinquet Eusebio de la capital de la Ribera Baixa.

El cartell enfronta a Genovés II, Sarasol II i Hèctor contra Soro III, Félix i Pedrito. La partida suposa la reedició de l'última de la fase prèvia, en la qual es va imposar el trio de Soro III per 60-40. Genovés II va ser repescat i ara té l'oportunitat de ficar-se en la final del dia 4, per a la que ja està classificat l'equip de León, Grau i Herrera.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.