TENNIS DE TAULA

El DKV Borges, endavant a Europa

L'equip de les Garrigues accedeix a la tercera fase de la copa ETTU i el Bombons Blasi Xaloc Olesa i el Falcons de Sabadell són eliminats

El DKV Borges, flamant semifinalista de la copa ETTU en l'última edició, va salvar la segona fase de la competició amb solvència. Enquadrat en el grup de Rotterdam i amb la seva tripleta de gala formada per Hu Bin, Andrew Baggaley i Marc Duran només van cedir dos punts en els seus tres enfrontaments del cap de setmana: 3-1 contra el Drink Rotterdam, 3-0 contra el Novi Sad serbi i 3-1 contra l'Istres francès.

Els altres dos equips catalans masculins que disputaven aquesta competició van posar el punt final a la seva aventura europea. Especialment dolorosa va ser l'eliminació del Bombons Blasi Xaloc Olesa, que competia a casa i no va quedar descartat fins a l'últim enfrontament contra el Sdushor Nº13 rus (1-3), en què va pagar el cansament. L'equip olesà arribava a aquest últim partit amb totes les possibilitats després d'haver vençut el Donetsk ucraïnès i el Bratislava eslovac, tots dos per 1-3. Més previsible era l'eliminació dels Falcons de Sabadell, que debutaven en competició europea. Ubicats en el grup de Praga, el conjunt vallesà va perdre els seus enfrontaments contra l'equip local (3-0), el Dr. Casl d'Herzegovina (3-1) i el Bank Virton belga (3-1).

El Suris Calella no falla.

En la copa ETTU femenina, el Suris Calella, que exercia d'amfitrió del grup 8, no va donar cap possibilitat als seus rivals i va superar consecutivament el Grand Quevilli francès (3-2), el Bascharage luxemburguès (3-0) i el Bursa turc (3-0). En la tercera fase de la competició, l'equip dirigit per Jaume Puig s'afegirà al Fotoprix Vic i el CN Mataró, que ja estaven classificats prèviament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.