El lector escriu

Estridències motoritzades a plena nit

En aquestes nits tropicals en què conciliar el son es fa difícil per les altes temperatures, són molts els que com jo, que no disposem d’aire condicionat, mirem de trobar un xic d’alleujament tèrmic obrint les finestres de casa amb l’esperança de fer un son reparador. Els sorolls exteriors, en la gran ciutat on sempre hi ha gent desperta, són constants, però sortosament la major part d’ells, de poca intensitat i regulars, els acabes filtrant. Malauradament, però, d’altres, com el d’aquella motocicleta estrident tipus Harley o similar del veí noctàmbul d’estètica hells angels, representa un contaminant acústic de primer ordre que sobresalta el veïnat cada cop que dona gas.

Crec que certs vehicles d’altes emissions en aquest cas acústiques haurien de tenir també prohibit l’accés a zones urbanes, almenys en hores nocturnes. Crec que pel bé de tots, l’autoritat hauria de controlar aquesta faceta contaminant amb més diligència i severitat.

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia