El lector escriu

Incongruències del 20-9-17 al 3-10-17

Aquest enunciat intenta aportar la devaluació judicial dels fets ocorreguts dintre d’aquest període. Sembla que les intervencions no foren les adients, com tampoc els procediments portats a terme pels cossos de seguretat: les seves actuacions foren desproporcionades i fora de context, amb el resultat d’envair departaments i seus de la Generalitat de Catalunya. Una persecució improcedent, en què els seus representants legals, com els seus líders, foren empresonats.

Aquesta és la conclusió a què han arribat els advocats que segueixen de ben a prop la defensa del problema en què s’han vist encausats. Volem solucions, ara.

El temps deixa petjada i els empresonats injustament volen justícia: és qüestió de moure’s dintre aquest laberint que per imposicions irracionals els ha privat il·legalment de la llibertat. Comença a ser hora que surti doncs a la llum el perquè d’aquest procés en què milers d’informes desacrediten el procediment dels jutjats, generant un munt de dubtes, en els quals convindria seguir la paperassa per sortir de l’embolic, per poder obrir les portes de l’esperança als que injustament estan empresonats i exiliats. Llavors sí seria concloent, i el nostre país recuperaria la dignitat que pretenen prendre’ns.

Forallac (Baix Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia