El lector escriu

Incongruències incomprensibles

Mentre Amnistia Internacional demana a Espanya que no sigui “còmplice dels crims de guerra” amb l’Aràbia Saudita, el govern espanyol justifica la venda de 400 bombes perquè “són làser d’alta precisió i si són d’alta precisió no s’equivocaran matant iemenites”.

L’Associació Espanyola d’Advocats Cristians ha denunciat l’actor Willy Toledo en sentir-se ofesos pels seus comentaris sobre Déu i la Verge. Willy Toledo, que reconeix que en el transcurs de la seva vida ha dit “chorradas gigantescas” va passar una nit detingut. No recorden aquests pretesos cristians que el perdó és una característica fonamental de la religió que afirmen professar? Una ofensa s’ha de perdonar setanta-set vegades, va dir Jesús.

Ha costat anys i panys, però per fi es traurà la mòmia de Franco del Valle de los Caídos. Quant de temps trigarà el Futbol Club Barcelona a retirar la samarreta del delinqüent condemnat Iñaki Urdangarin del Palau Blaugrana. Mantenir-la és una ofensa per als esportistes que s’hi homenatgen.

Pel tema dels màsters obtinguts amb trampa o pel farciment de currículums amb titulacions inventades, recomano la lectura del llibre Tenir o ésser, d’Erich Fromm. Els protagonistes d’aquestes penoses accions saben que no són quasi res i per això necessiten fer veure que tenen alguna cosa.

Sant Just Desvern (Baix Llobregat)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia