El lector escriu

Accidentalitat

Segons un estudi de la DGT, el problema de l’accidentalitat de les nostres carreteres és el mòbil i la velocitat. La DGT vol multar-nos quan conduïm el nostre vehicle i alhora utilitzem el mòbil. Ens vol retirar 6 punts per aquesta imprudència, aquesta notícia l’hem coneguda durant el transcurs del pont de Tot Sants. Doncs la veritat, jo creia que ja es multava per aquesta imprudència.

És tan difícil per als fabricants de mòbils incorporar un sistema en què, quan estem conduint els nostres vehicles, els telèfons mòbils quedin inutilitzables fins que s’aturi el cotxe? Per què els governs no s’avancen a les coses, abans de tenir tants morts a les carreteres? No interessa? Tant hi fa? Doncs des del punt de vista de moltes persones l’únic problema és el telèfon mòbil i no tant la velocitat; recordo els primers anys de carnet (2004), quan la velocitat era la principal preocupació que teníem al cap; volíem saber quina era la velocitat màxima del nostre cotxe, ja sigui en baixada, autopista o en una carretera comarcal. Les morts en aquells anys eren quasi totes per haver premut massa l’accelerador o també per haver agafat un revolt a alta velocitat.

La DGT fa temps que va tard, igual que sempre. Aquesta mesura ha costat moltes morts innecessàries. Directius de la DGT, preveure les desgràcies estaria molt bé, crec que és de savis ser previsors.

Banyoles (El Pla de l’Estany)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia