El lector escriu

Obres a les vies que no s’acaben

El divendres 21 de setembre del 2018 es van iniciar les obres de renovació de la infraestructura de vies entre les estacions de Massanes i Caldes de Malavella.

Els 30 quilòmetres aproximats, més algunes vies de les estacions, de renovació, havien de finalitzar el dimarts 5, d’aquest mes. Però ja el cap de setmana anterior nous cartells informatius anunciaven sense determinar l’augment del temps de les obres.

En aquestes obres, també, s’han posat xarxes de reforçament, a les trinxeres. Ja a finals d’octubre s’havia fet el gros de les obres i els trens recuperaven la velocitat normal.

Però a partir d’aleshores, aturades de minuts a les estacions afectades, per recuperar els horaris oficials, allargats entre 8 i 10 minuts. Ja al començament, vies úniques a les estacions feien entendre també aquest increment del temps de viatge. Tot durant aquests mesos, els horaris afectats eren del tram de Massanes en amunt. Costa entendre que, després de tants mesos, les obres no s’hagin acabat i de retruc no s’hagin normalitzat els horaris. És veritat que també s’ha aprofitat per renovar algun tram de via cap a Tordera. A l’estació de Massanes encara veiem el gros de maquinària de les obres. Així com el balast, que se subministrava i que encara amb vagons hi ha a Caldes.

Molts mesos esperant la normalització i ara resulta que no saben quants mesos més caldran.

Mentrestant 10 minuts abans o més diners i anar amb el d’alta velocitat.

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia