El lector escriu

La sopa d’all

Ha arribat un nou personatge a la política catalana que té un mal passat. Ell, però, es creu que és un descobridor de la felicitat dels ciutadans barcelonesos i catalans. Gràcies a ell, la lluita per la independència de Catalunya s’ha vist frenada, de moment, al cor de Barcelona.

Una vegada fet aquest gest tan covard en contra de la lluita catalana, abandona el partit anticatalà que el va rebre amb els braços oberts. I a sobre ens explica qui són i qui representen aquest col·lectiu que amb aquest discurs en contra de la meva terra, aparentment van triomfant arreu d’Espanya. Per arrodonir la seva educació “francesa” ni es digna a saludar l’actual president de la Generalitat. Un gest ridícul per no mencionar l’acarament prepotent que va mostrar a la plaça de Sant Jaume en contra de la gent del poble!

Aquest senyor diria que amb la seva actitud ens ve a demostrar que acaba de descobrir la sopa d’all. És a dir, quan vegi de debò què significa lluitar per la llibertat de Catalunya, segurament marxarà a buscar nous horitzons a l’Espanya més profunda.

Vic (Osona)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.