El lector escriu

Estimen la violència

El judici als presos polítics catalans ha acabat, l’únic delicte va ser la desobediència de 2,4 milions de votants catalans.

Marchena, president de la sala, va anunciar el vist per a sentència. No accepten la llibertat que han demanat els advocats de la defensa. La fiscalia enèrgicament no modifica res de res del que pensaven o obeïen abans del judici, és una ordre predeterminada de les cúpules del regne.

Sabem que el 12-O de 2017 a la Zarzuela, es va sentir la veu del rei dient satisfet: “Los primeros serán los Jordis.” Els vàndals sempre contra Catalunya, mai al revés. Les pallisses les vam veure a la sala a destemps per decisió de Marchena. Guerra clàssica i clònica contra Catalunya. Tanmateix les porres van ferir 1.066 persones votants, el més greu Roger Español amb un ull buidat: l’escopeter ben amagat pels seus. Sabut gràcies a les investigacions de les advocades del despatx Iridia.

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia