El lector escriu

Avui fa un any...

Avui fa un any la meva parella ingressava a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona després d’haver-li estat diagnosticat un sarcoma d’alt grau. Aquella tarda del 28 d’octubre de 2018 començava un llarg viatge que la portaria a passar per una quimioteràpia, que van haver de suspendre per no posar en perill la seva vida, per sessions de radioteràpia i finalment per ser intervinguda el passat mes de febrer, on van haver d’extirpar-li un gluti degut a l’alta tumoració existent.

Avui fa un any i la Montse se n’ha sortit... per la seva força i per afrontar-ho amb optimisme des del primer dia. Però això que resumeixo en quatre línies no hauria estat possible sense l’equip de professionals de l’hospital, amb un gran tracte humà: oncòlegs, traumatòlegs, radiòlegs, hematòlegs, personal d’infermeria... així com el suport de tots els familiars i amics que ens han fet costat.

A tots els professionals de la salut us animo a continuar endavant, per fer de la nostra sanitat pública un gran pilar de la nostra societat. Gràcies de tot cor.

Calella (Maresme)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia