El lector escriu

Raonaments de millora

En els últims talls de l’AP-7 per les manifestacions contra la sentència dels presos polítics, segons s’ha publicat, les pèrdues per un dia s’estimava que eren de 14 milions d’euros. Veient aquestes quantitats de diners que perden els “pobres rics” per un dia d’estar aturats, entenc que l’endemà, que ja tot es normalitza, en guanyaran 14 i cada dia laborable que passi se’n sumaran 14 més i així es van eixamplant les diferències entre rics molt rics i pobres molt pobres.

Ara, pels vols de Nadal, les ONG ens estan recordant que si donem 1 euro podem salvar la vida d’un nen o una nena. Com és que no s’adrecen a aquests que en un sol dia podrien salvar 14 milions d’infants? Em temo que l’avarícia hi té molt a veure, ja que és un dels valors que impera en l’Íbex 35. Tenim polítics que es mouen de cimera en cimera, que segons diuen volen arreglar el món, el canvi climàtic, combatre la pobresa, bla bla bla. I els resultat, quasi sempre, és que faran una altra cimera per parlar de l’anterior. I així anem aguantant els excessos dels poderosos que no en tenen mai prou. M’agradaria que aquesta gent tan poderosa, per una nit, haguessin de dormir al ras, potser aprendrien a compartir la fortuna que els sobra.

Només em queda desitjar un bon Nadal i un 2020 més just per a tothom. Que el gaudiu amb salut i alegria!!!

Riudarenes (Selva)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia