El lector escriu

El TSJC també ens considera ‘cara huevos’

El TSJC, en la seva sentència contra el president, considera que els llaços grocs “són legítims, però no en campanya electoral”, ja que tenen una connotació partidista, en les institucions.

Aquests “senyors” pensen igual que alguns conciutadans amb els quals em creuo per Barcelona. Sense anar més lluny, ahir, 18 de desembre, en veure que jo portava un mocador groc, un em va dir “cara huevo”, i això és un comentari suau i gens agut.

Avui, 19 de desembre, després de la sentència del TJUE, tots aquests “senyors”, juntament amb els del TS, han d’estar totalment “afectats”, però no afluixaran la corda, per a això es requeriria un nivell d’intel·ligència que no abunda, i continuaran creient que tots els molins van contra el seu sentiment atàvic espanyol.

Estem vivint uns anys molt intensos i interessants, que hem d’assumir didàcticament, per a afrontar els reptes que continuarem tenint, ja que, per desgràcia, no els podrem superar en breu, però d’ànim no ens en faltarà, i avui, en el 67è dia de tall de la Meridiana, ho hem celebrat amb cava català.

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia