El lector escriu

Restriccions de vehicles

Estic prou d’acord amb la reducció de gasos contaminants i per tant amb les restriccions de vehicles a la ciutat de Barcelona a partir de l’1 de gener. No obstant això no em sembla coherent que s’estableixi un criteri de selecció segons l’antiguitat del vehicle. Tinc un cotxe petit de l’any 1999 de baixa cilindrada (1328 cc), que funciona perfectament i que cada any passa la ITV sense problemes. Crec que seria més coherent i efectiu que en aquesta revisió anual (que ens costa més de 50 €) es comprovés si el vehicle incompleix o no el límit de contaminació permès. Hi ha cotxes més nous que el meu que tenen opció al distintiu ambiental per ser posteriors a l’any 2000, que per la seva cilindrada, pes, potència o poca cura i mal ús emeten sens dubte més gasos contaminants que altres vehicles més antics. Hi afegeixo com a incoherència que canviar de cotxe molt sovint tampoc és gaire ecològic ambien talment, i la contaminació que suposen els vaixells atracats al port de Barcelona, entre moltes altres coses.

Ara se’ns planteja a molts el problema econòmic de comprar un altre cotxe. Com sempre els més afectats som els més necessitats.

Sant Pol de Mar (Maresme)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.