El lector escriu

Cal posar llenya al foc perquè cremi

El gobierno español ens repeteix i divulga que el PSOE farà una política de progrés. És que hi ha algun dirigent polític que ofereixi una política de retrocés o immobilització? Digueu clar i català què és el que voleu fer, dir que intentareu millorar les condicions econòmiques, que és el precepte més important.

A partir d’aquí, que procurareu invertir més diners a atencions socials. Que és convenient millorar l’educació cívica i augmentar sense interrupció la creació d’escoles als municipis amb mancances i que augmenti l’entrada d’alumnes a la universitat. Que es constitueixi una junta de professionals per iniciar una reforma agrària total, treballant la terra en erm, i cultivar per augmentar la producció. Incrementar la vigilància dels boscos i la formació d’equips per a la seva neteja, aprofitament i plantació d’especies autòctones. Privar una vegada per sempre que s’embruti la costa amb ciment i privacitat. S’han revisat les estructures de trasllat amb vies més segures i necessàries per reduir les distancies i millorar la rendibilitat?

La llista és més llarga; feu un inventari i comprovareu que he deixat moltes més obligacions per dur a terme, però comenceu, que hi ha feina per a tothom.

Palamós (Baix Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia