El lector escriu

El pla d’Arrimadas per a Cs a Catalunya

Sra. Arrimadas, per anomenar-la d’alguna manera, vostè creu que per guanyar més vots a Catalunya ha de canviar l’estratègia? Senyora, que ja la coneixem!

Qui va parlar de dues Catalunyes quan sempre n’hi ha hagut només una? Naturalment, una Catalunya on tothom vivia en pau, pensant de diferent manera. Com ens vol, a tots uniformats i ballant al so que Cs toqui? El regust de l’odi que sortia i encara surt de la seva boca, el portem gravat als cors.

Catalunya ha estat sempre una terra acollidora i respectuosa amb tothom. Hi ha alguna ovella negra, com a tot arreu. Quan vostè era a Catalunya, n’hi havia moltes, pagades pel seu partit, que es dedicaven a treure llaços, banderes i tot el que feia tuf de català. Cobrant, és clar, perquè els seus no es mouen si no cobren o no els paguen el viatge i l’avituallament.

Sra. Arrimadas, a Catalunya ha fet tard: ja li hem vist les orelles i la pota al llop. No faci ara el ridícul de posar-se a sobre la pell de xai!

Palafrugell (Baix Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia